Shërbimet tona

  1. Marrje dhe Dergim porosie kudo brenda vendit.
  2. Ofrojme edhe Paketim sipas deshires tuaj.
  3. Marrim dhe dergojme cdo lloj produkti qe ju deshironi dhe qe eshte i ligjshem.
  4. Ofrojme sherbim klienti 24 ore non stop.
  5. Ofrojme mundesine per te gjurmuar pakon tuaj ne kohe reale.

Mjetet tona te Transportit

Ford Transit Courier-i ynë është jashtëzakonisht i thjeshtë, me një stil të vetëm trupi që krenohet me një kabinë moderne, duke përfshirë hapësirën e bollshme, ndenjëset e bollshme dhe një kroskot të lehtë për t’u përdorur. Pajisjet standarde janë gjithashtu mbresëlënëse; furgoni Ford Transit Courier përfshin kontrollin e qëndrueshmërisë ESC, kyçje qendrore në distancë dhe një radio DAB me Bluetooth ndër veçori të tjera falë Ford Sync.

Edhe ky eshte Ford Transit Courier i cili shum i shpejte dhe i sigurte per te dorezuar dhe mbajtur pakon tuaj. 

Motorri yne i shpejt mund te dorezoje ne kohe duke qene korrekt cdo pako brenda Tiranes.

map

Ku operojmë

happy-customer

Vlerësimet