Misioni

Misioni yne eshte qe te jemi nje nder kompanite postare me te mira ne vend duke qene sa me efektive dhe eficente.

BICIKLETA

MAKINA 1

MAKINA 2

MOTORRA

Safe Delivery

Ju ofrojme dergim te sigurte te porosise tuaj ne destinacionin e kerkuar ashtu si ju e dhate porosine ne do e dorezojme.

Areas Covered

Mbulojme me dergim te shpejte dhe ne kohe te gjitha vendet e Shqiperise.

On Time Delivery

Ju ofrojme dergim ne kohe dhe te shpejte te porosise tuaj.

Tracking Delivery

Ju keni mundesine te shikoni se ku ndodhet porosia juaj ne kohe reale.

Flexibility Delivery

Ju ofrojme fleksibilitet te lart ne dergimet dhe marrjet e porosive tuaja

Customer Service

Ju ofrojme sherbim 24h non stop per sherbim klienti.

call-message